Últim dia del Casal Esportiu

Molt bona tarda, famílies!

Avui ha estat el darrer dia del Casal esportiu de Castelló d’Empúries. Per acomiadar els nostres esportistes hem tingut la visita del parc d’atraccions Salatà. Ens han portat inflables i un canó d’escuma per fer d’aquest dia, quelcom inoblidable.

El matí ha començat acollint als nens i nenes al pavelló per anar escalfant motors fent esports com el bàsquet o el futbol sala. Al ritme de la música, hem omplert la pista del pavelló, perquè l’ocasió ho mereixia. Arribades les 10 h, els participants ja enllestits, han estrenat el parc amb les atraccions d’aigua i matalassos. Un tobogan enorme, una piscina de joc i un gran llit elàstic han estat instal·lats al camp de futbol durant la jornada d’avui. Hem començat el matí tastant una mica de tot. Hem reduït pulsacions per esmorzar amb la taula preparada amb un pica-pica pels més llaminers. Podeu veure un vídeo fent clic aquí.

Ben esmorzats, hem continuat la gresca amb més diversió, joguines i aigua. La festa de l’escuma ha tancat un matí molt mogut tant pels infants com per l’equip de monitors. Per acabar, hem pogut passar una estona d’esbarjo al pavelló i ens hem acomiadat entre tots i totes. Tots hem acabat emocionats, fins i tot a alguns ens ha caigut alguna llàgrima.

Famílies, moltes gràcies per tot, us esperem a tothom l’any vinent al Casal esportiu, on hi haurà més i millors activitats… Fem esport!

Ànims per afrontar el curs escolar 2022-2023!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio