Després de vacances… tornem!

Hola, famílies!

El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i nenes.
 
Primer de tot, com no podia ser menys, ens vam explicar com ens ha anat aquests dias i què hem amb les nostres famílies aquesta  Setmana Santa. Alguns van marxar fora i altres es van quedar per Barcelona. Després, amb els nostres nens i nenes van fer un moment de valoració, valorant les activitats del segon trimestre. Per nosaltres és molt important saber el seu punt de vista per saber en quins punts podem millorar o quines motivacions tenen de cara al tercer trimestre. També van explicar el seu punt de vista de quines activitats els hi van agradar més o menys. Un cop finalitzada l’avaluació vam anar al Parc Central.
 
Allà vam aprofitar per fer jocs tradicionals a l’aire lliure com el mata conills o el pitxi. Ens fa molta il·lusió afrontar aquest darrer tram de l’Esplai, estem segurs de que no els decepcionarem i s’ho passaran genial!
 
——————————————————————————————————————————
 
¡Hola, familias!
 
El pasado sábado volvimos al Esplai después de unos días de descanso. Por fin nos reencontramos con nuestros niños y niñas.
 
Antes que nada, como no podía ser menos nos explicamos cómo nos han ido estos días y qué hemos hecho con nuestras familias esta Semana Santa. Algunos marcharon fuera y otros se quedaron por Barcelona. Después, con nuestros niños y niñas hicimos un momento de valoración, evaluando las actividades del segundo trimestre. Para nosotros es muy importante saber su punto de vista y saber en qué puntos podemos mejorar o qué motivaciones tienen de cara al tercer trimestre. También explicaron su punto de vista de qué actividades les gustaron más o menos. Una vez finalizada la evaluación fuimos al Parque Central.
 
Allá aprovechamos para hacer juegos tradicionales al aire libre como el mata conejos o el pichi. Nos hace mucha ilusión afrontar este último tramo del esplai, estamos seguros de que no los decepcionaremos y se lo pasarán genial!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio