Penúltim dia de Casal Esportiu

Hola, famílies!

Per continuar amb la recta final al casal d’esports ens hem desplaçat a la platja d’Empuriabrava per visitar per darrere cop als nostres companys de l’escola de Vela.

Després de tot el Casal fent esport i agafant la bicicleta cada 2×3, finalment avui hem anat tots pedalant fins a la Muga.  Com a resultat, tots els participants han pogut superar-se, un dels propòsits del nostre casal d’esports. Els campions i campiones deixen molt contents els seus monitors, que veuen els fruits de tant esforç.

En arribar a l’escola de vela, hem substituït les nostres bicicletes pels caiacs del lloc. Hem tingut l’oportunitat de tancar esports nàutics amb un esplaiat passeig amb caiac a mar obert i pel mateix riu. Els nanos han aprofitat per fer-se un bany mar endins amb els instructors. Així, han tornat al seu ritme a les platges de l’escola, després de gairebé 2 hores molt gaudides dalt la petita embarcació. En acabar, ens acomiadem dels instructors, a qui esperem tornar a veure l’edició vinent al casal, així com les activitats tant top que sempre ens presenten!

Anem per la jornada de cloenda… Sorpreses per acomiadar un any més el Casal esportiu!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio