¡Hola, famílies!

Avui els nostres participants han tingut una jornada programada amb activitats al pavelló i la piscina.

Han gaudit d´una sessió amb nous jocs de taula que han mantingut concentrats des del grup dels petits fins als més grans. L´activitat ha inclòs els jocs de taula més tradicionals combinats amb d´altres creacions contemporànies. Destaquen els jocs de cartes i el cub de Rubik. Per l´hora d’esmorzar tots tres grups han compartit l´espai a l´ombra del pavelló com és habitual.
Continuant amb la programació, hem vist com els esportistes del Casal han participat en una nova sessió d’handbol amb una dinàmica molt entretinguda. Tots els grups han pogut jugar a jocs de cooperació i d´altres competitius on la tècnica específica de l’handbol ha actuat de fil conductor. Per acabar la sessió han jugat amb reptes de punteria per veure el canell més encertat d´entre els jugadors.

Com és costum, els participants completen la jornada amb la sessió a la piscina fent natació, carreres i jocs de pilota.

Continuem per concloure l´última setmana sencera del Casal esportiu. ¡Que l’esport duri per sempre!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio