Hola, famílies!

Aquest ens hem quedat a l’escola Marinada a fer una Gimcana Musical. Els infants havien de realitzar quatre proves diferents musicals per saber tots els seus coneixements musicals.

La primera prova consistia en trobar els instruments musicals amb el seu corresponent dibuix. A la segona prova es posava un tros d’una cançó, havien d’endevinar qui  l’interpreta o el títol, seguidament havien de trobar l’intèrpret amb la seva cançó corresponent. L’última prova tractava de realitzar una sopa de lletres amb instruments. Posteriorment va sobrar una mica de temps per gaudir de temps lliure. 
 
Els objectius que volem cumplir son els següents: desenvolupar el sentit auditiu, reconèixer diferents instruments, cançons i intèrprets,  per últim fomentar l’interès per les activitats musicals.
 
La setmana vinent vindrem amb més notícies, amb la darrera activitat del segon trimestre abans d’entomar el tercer trimestre i que descansin els nostres infants per la Setmana Santa!
 
——————————————————————————————————————————
Hola, familias!
 
El pasado sábado nos quedamos a la escuela Marinada para hacer una Gimcana Musical. Los niños tenían que realizar cuatro pruebas diferentes musicales para saber todos sus conocimientos musicales.

La primera prueba consistía en encontrar los instrumentos musicales con su correspondiente dibujo. En la segunda prueba se ponía un trozo de una canción y tenían que adivinar quién lo interpreta o el título, seguidamente tenían que encontrar el intérprete con su canción correspondiente. La última prueba trataba de realizar una sopa de letras con instrumentos. Posteriormente sobró un poco de tiempo para disfrutar de tiempo libre.

Los objetivos que queríamos cumplir son los siguientes: desarrollar el sentido auditivo, reconocer diferentes instrumentos, canciones e intérpretes y, por último, fomentar el interés por las actividades musicales.
 
La próxima semana vendremos con más noticias, con la última actividad del segundo trimestre antes de afrontar el tercer trimestre y que descansen nuestros niños por Semana Santa!
 

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio