Hola, famílies!

Ccom el 8 de Març va ser el Dia de la Dona, vam fer una activitat per commemorar aquest dia tan important. L’assistència que teníem prevista no va ser possible degut a les tempestes que van haver-hi. Tot i això, va ser una tarda igual de productiva que sempre.
 
La idea de fer aquesta activitat era tractar els prejudicis que afecten els homes i dones que tenim molt interioritzats. Vam posar a sobre de les taules uns sobres amb unes frases a part, on els infants havien de valorar si eren veritat o mentida, posant una targeta verda o vermella dins de cada sobre.  Hi havien frases d’estereotips tant cap els homes com cap a les dones com, per exemple: els homes no ploren o les dones s’han de quedar a casa.
 
Una vegada vam finalitzar, vam justificar la nostra resposta i vam posar en comú els diferents punts de vista.
 
Esperem que pel pròxim cap de setmana ens acompanyi el temps i, si plou, que és molt necessari, que sigui entre setmana! Tornem la setmana vinent amb més noticies, que ja queda poc per acabar el segon trimestre!
 
——————————————————————————————————————————
 
¡Hola, familias!

Como el 8 de Marzo fue el Día de la Mujer, hicimos una actividad para conmemorar este día tan importante. La asistencia que teníamos prevista no fue posible debido a las tormentas que hubo, aun así fue una tarde igual de productiva que siempre.

La idea de hacer esta actividad era tratar los prejuicios que afectan a los hombres y mujeres que tenemos muy interiorizados. Pusimos encima de las mesas unos sobres con unas frases aparte, donde los niños tenían que valorar si era verdad o mentira, poniendo una tarjeta verde o roja dentro de cada sobre. Habían frases de estereotipos tanto para los hombres como por las mujeres como, por ejemplo: los hombres no lloran o las mujeres se tienen que quedarse en casa.
 
Una vez finalizamos, justificamos nuestra respuesta y pusimos en común los diferentes puntos de vista.
 
Esperamos que por el próximo fin de semana nos acompañe el tiempo y, si llueve, que es muy necesario, que sea entre semana! Volvemos la semana próxima con más noticias, que ya queda poco para acabar el segundo trimestre!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio