Hola, famílies!

Aquest dissabte 10 de febrer teníem programat fer l’activitat a l’escola ja que feia fred i hi havia una probabilitat alta de pluja. La primera part de l’activitat va ser fer un pintacares, vam pintar a tots els infants que volien i, fins i tot, els més atrevits van pintar-se entre ells. També es van fer dibuixos a la mà i van treure la seva part més creativa.
 
Com no podia ser menys vam portar un altaveu per escoltar música mentres ens pintàvem la cara i els que no volen pintar-se estaven tranquil.lament jugant a jocs de taula com l’UNO, el Virus, el Micado o el Trivial, que es un joc molt entretingut i sempre els hi agrada.
 
Després vam sortir a fer jocs a l’aire lliure per entrar una mica en calor, vam jugar primer a “fet i amagar” i després a joc tradicionals com el “mocador” i “l’aranya”.
 
En resum, va ser un dia per recordar, sempre ens quedem amb un bon record i el millor de tot es que gaudim cada dissabte d’una nova experiència!
 
——————————————————————————————————————————
 
¡Hola, familias!
 
Este sábado 10 de Febrero teníamos programado hacer la actividad en el colegio, puesto que hacía frío y había una probabilidad alta de lluvia. La primera parte de la actividad fue hacer un pintacaras, pintamos a todos los niños que querían e incluso los más atrevidos se pintaron entre ellos. También se hicieron dibujos en la mano y sacaron su parte más creativa.

Como no podía ser menos, llevamos un altavoz para escuchar música mientras nos pintábamos la cara y los que no querían pintarse estaban tranquilamente jugando a juegos de mesa como el UNO, el Virus, el Micado o el Trivial, que es un juego muy entretenido y siempre les gusta.
 
Después salimos a hacer juegos al aire libre para entrar un poco en calor, jugamos primero al “escondite” y después a juego tradicionales como el “pañuelo” y “la araña”.
 
En resumen, fue un día para recordar. Siempre nos quedamos con un buen recuerdo y lo mejor de todo es que disfrutamos cada sábado de una nueva experiencia!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio