Arriba el Carnestoltes a La Llagosta!

Hola, famílies!

El cap de setmana passat hem tingut dos dies plens d’energia. El dissabte 10 de febrer l’Esplai va participar a la Rua de Carnestoltes de La Llagosta, on els i les joves van poder mostrar les disfresses d’emojis creades per ells mateixos. A més, vam anar lliurant globus i bombolles als nens petits i gaudim de saludar des de la Rua als nostres amics i familiars. També van sorgir grans idees per al proper any, on els i les joves van proposar que hi participessin els seus pares i germans.

El diumenge hem tingut un dia de joc al parc, on els i les joves van gaudir jugant a futbol amb altres joves del poble. Després al Nou Casal vam fer una dinàmica amb un dau amb preguntes, per conèixer-nos una mica més, fomentant l’escolta lliure de judicis i el respecte per tots els companys de l’Esplai.

 


 

¡Hola, familias!

El pasado fin de semana hemos tenido dos días repletos de energía. El sábado 10 de febrero el Esplai participó en la Rúa de Carnaval de La Llagosta, donde los y las jóvenes pudieron mostrar los disfraces de emojis creados por ellos mismos. Caminamos entregando globos y burbujas a los niños pequeños y disfrutamos de saludar desde la Rúa a nuestros amigos y familiares. También surgieron grandes ideas para el próximo año, donde los chicos y chicas propusieron que participaran sus padres y hermanos.

El domingo hemos tenido un día de juego en el parque, donde los chicos y chicas disfrutaron jugando al fútbol con otros jóvenes del pueblo. Luego, en el Nou Casal, realizamos una dinámica con un dado con preguntas, para conocernos un poco más, fomentando la escucha libre de juicios y el respeto hacia todos los compañeros del Esplai.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio