Anem als Bombers i fem un Masterchef

Hola, famílies!

El dissabte 17 de febrer ens hem reunit amb els nens i nenes de l’Esplai de Nou Barris de Tropezando con Suerte, per visitar junts l’Espai Bombers ubicat al barri del Poble Sec a Barcelona. Vam conèixer antics carros de bombers, conèixer els diferents vstits de treball i aprendre una mica sobre la prevenció d’incendis. Després hem anat a un parc proper a compartir un temps de joc tots plegats.

El diumenge 18 de febrer, hem tingut una tarda de parc i Masterchef, preparant unes riques pizzes per portar a casa i sopar al costat de les nostres famílies, però aquesta vegada sent nosaltres els qui preparem el sopar.

 


¡Hola, familias!

El sábado 17 de febrero nos hemos reunido con los niños y niñas del Esplai de Nou Barris Tropezando con Suerte, para visitar juntos el Espai Bombers ubicado en el barrio del Poble Sec en Barcelona. Pudimos conocer antiguos carros de bomberos, conocer las diferentes vestimentas de trabajo y aprender un poco sobre la prevención de incendios. Luego hemos ido a un parque cercano a compartir un tiempo de juego todos juntos.

El domingo 18 de febrero, hemos tenido una tarde de parque y Masterchef, preparando unas ricas pizzas para llevar a casa y cenar junto a nuestras familias, pero esta vez siendo nosotros quienes preparamos la cena.  

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio