Comencem a preparar el Carnestoltes i fem una acció comunitària

Hola, families!

El passat dissabte 03 i diumenge 04 de febrer hem tingut dues jornades amb molta acció i moviment. El dissabte hem organitzat un dia d’acció comunitària, on busquem que els i les joves participants realitzin activitats que contribueixin a la seva comunitat o entorn. En aquesta ocasió hem anat amb tren fins al riu Besòs, a Montcada, i hi hem recollit escombraries identificant els materials què més contaminen el nostre entorn. També hem pogut fer jocs a la natura i ens hem trobat amb un pastor i les seves ovelles i cabretes, cosa que ha estat tota una sorpresa. Ens hem anat a casa feliços, i també amb premis pel compromís i participació a l’activitat.

El diumenge hem treballat en la construcció d’unes disfresses de carnestoltes. Cadascú va construir la seva pròpia disfressa i vam aprofitar el dia de sol per jugar i conèixer-nos més al parc.

 


 

¡Hola, familias!

El pasado sábado 03 y domingo 04 de febrero hemos tenido dos jornadas con mucha acción y movimiento. El sábado hemos organizado un día de acción comunitaria, donde buscamos que los y las jóvenes participantes realicen actividades que contribuyan a su comunidad o entorno. En esta ocasión hemos ido en tren hasta el río Besòs, en Montcada, y allí hemos recogido basura identificando los materiales qué más contaminan nuestro entorno. También hemos podido realizar juegos en la naturaleza y nos encontramos con un pastor y sus ovejas y cabritas, lo que ha sido toda una sorpresa. Nos hemos ido a casa felices, y también con premios por el compromiso y participación en la actividad.

El domingo hemos trabajado en la construcción de unos disfraces de carnaval. Cada uno construyó su propio disfraz y aprovechamos el día de sol para jugar y conocernos más en el parque.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Visitamos a los Bomberos de Barcelona!

Hola, famílies! Tenim el plaer de comunicar-vos que el dissabte passat vam fer la primera sortida conjunta amb l´Esplai de la Llagosta. Va ser molt

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Día de juegos

Hola, famílies! Aquest dissabte 10 de febrer teníem programat fer l’activitat a l’escola ja que feia fred i hi havia una probabilitat alta de pluja.

Leer más»
Scroll al inicio