Comencem a preparar el Carnestoltes i fem una acció comunitària

Hola, families!

El passat dissabte 03 i diumenge 04 de febrer hem tingut dues jornades amb molta acció i moviment. El dissabte hem organitzat un dia d’acció comunitària, on busquem que els i les joves participants realitzin activitats que contribueixin a la seva comunitat o entorn. En aquesta ocasió hem anat amb tren fins al riu Besòs, a Montcada, i hi hem recollit escombraries identificant els materials què més contaminen el nostre entorn. També hem pogut fer jocs a la natura i ens hem trobat amb un pastor i les seves ovelles i cabretes, cosa que ha estat tota una sorpresa. Ens hem anat a casa feliços, i també amb premis pel compromís i participació a l’activitat.

El diumenge hem treballat en la construcció d’unes disfresses de carnestoltes. Cadascú va construir la seva pròpia disfressa i vam aprofitar el dia de sol per jugar i conèixer-nos més al parc.

 


 

¡Hola, familias!

El pasado sábado 03 y domingo 04 de febrero hemos tenido dos jornadas con mucha acción y movimiento. El sábado hemos organizado un día de acción comunitaria, donde buscamos que los y las jóvenes participantes realicen actividades que contribuyan a su comunidad o entorno. En esta ocasión hemos ido en tren hasta el río Besòs, en Montcada, y allí hemos recogido basura identificando los materiales qué más contaminan nuestro entorno. También hemos podido realizar juegos en la naturaleza y nos encontramos con un pastor y sus ovejas y cabritas, lo que ha sido toda una sorpresa. Nos hemos ido a casa felices, y también con premios por el compromiso y participación en la actividad.

El domingo hemos trabajado en la construcción de unos disfraces de carnaval. Cada uno construyó su propio disfraz y aprovechamos el día de sol para jugar y conocernos más en el parque.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio