Conmemoramos el Día de la Paz

Hola, famílies!
 
Tenim notícies per explicar-vos! El dissabte passat vam fer una activitat per commemorar el dia 30 de gener, el dia de la no violència i la pau. En primer lloc, vam fer una xerrada sobre què significava per ells la Pau, quin simbols la representaven i després la van representar en un dibuix. 
 
Seguidament, vam fer un joc que tractava sobre un tauler i dos daus, i on s’havien de respondre preguntes senzilles sobre la Pau. El tauler plantejava situacions de com reaccionarien si ens passés en el nostre dia a dia diferents situacions. L’objectiu d’aquesta activitats era conèixer el símbol de la Pau, saber quins els simbols tenen un ús social, adquirir un sentit crític davant d’aquestes situacions i, per últim, i no menys important, conèixer les accions que podem prendre per millorar aquesta problemàtica. La setmana que ve, vindrem amb més noticies!
 
——————————————————————————————————————————
 
¡Hola, familias!

Tenemos noticias que explicaros! El pasado sábado hicimos una actividad para conmemorar el día 30 de enero, el día de la no violencia y la paz. En primer lugar, impartimos una charla sobre qué significaba por ellos la Paz, qué símbolos la representaban y después la representaron en un dibujo.

Seguidamente, hicimos un juego que trataba sobre un tablero y dos dados, y donde se tenían que responder preguntas sencillas sobre la Paz. El tablero planteaba situaciones de cómo reaccionarían si les ocurriera en nuestro día a día. El objetivo de estas actividades era conocer el símbolo de la Paz, saber qué símbolos tienen un uso social, adquirir un sentido crítico ante de estas situaciones y, por último y no menos importante, conocer las acciones que podemos tomar para mejorar esta problemática. La semana que viene, vendremos con más noticias!
 

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio