Bàdminton, tennis… i competicions!

Hola famílies!

Cada cop queda menys per finalitzar el casal, el temps ens passa volant! Estem gaudint el màxim dels nostres infants, volem que sigui una semana inoblidable. Voleu saber què hem fet?? Ara us expliquem!
Avui els més grans, els infantils, han anat al camp de futbol, on feia molta calor però no ens ha pogut aturar. Tenim massa energia per gastar, hem fet des de bon matí un petit escalfament, fent files amb passades i moviment articular per activar el cos. Després hem iniciat competicions de tirs i partits. Els alevins han fet dinàmiques molt xules de velocitat de reacció i el joc el pitxi, un clàssic que sempre els hi agrada. Als petits avui els hi tocava tennis i bàdminton, han treballat com colpejar i com treure des de l’inici.
Després d’esmorzar ha sigut hora de remullar-se, els grans han fet jocs d’aigua amb pistoles i gots, els monitors han acabat molt mullats… no venen tant preparats com els nostres infants! Els petits avui els hi tocava piscina i com sempre és un dels moments més esperats del dia. Després de mullar-nos els que marxen al menjador han anat amb els monitors al Palau. Per dinar hi havia pizza margarita, de segon amanida amb tonyina, pastanaga, tomàquet i, de postre, una de les millors fruites per menjar a l’estiu un bon tros de síndria. I això és el que ha passat el dimecres d’aquesta setmana.
Tornarem amb més noticies! Fins demà!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio