Gravacions, improshows i més teatre musical!

Bona nit famílies!

Avui ha estat un gran dia, és el penúlitm dia de casal per una part important de les persones que hi participen i això s’ha notat avui.
Estem una mica nervioses per tot el que hem de fer en aquestes últimes hores de setmana, la gravació de les escenes de la setmana, un curtmetratge el grup de grans, les activitats de petits… Queda molta feina per a fer i molt poc temps per a fer-la.
Pel que fa a les activitats de teatre musical, amb el grup de grans vam acabar de prepara la lletra, l’escena i de repartir els papers. La tenim molt i molt bé!!
Les més menudes del casal, en canvi, van seguir treballant la lletra i els balls que gravarem el divendres. Està quedant especialment xulo.
En quant al lleure, amb el grup de minions (les petites) vam fer activitats al parc de la Balena (Parc central de Nou Barris) i ens ho vam passar d’allò més bé!
Les unicorns, vam començar a gravar el curtmetratge i es van fer un taller d’improshow on ens vam riure moltíssim.
Demà més i millor

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio