Golfistes per un dia

Bona tarda, famílies!

Avui una activitat diferent, hem anat a fer golf, on hem pogut fer diferents activitats, acompanyades sobretot d’eines per refrescar als nens com polvoritzadors d’aigua.
Les activitats eren, primerament, una activitat de punteria, en la qual havíem de tenir cura en els cops més curts per tal de puntuar i aconseguir tots els punts. Per a després, fer una activitat, ja amb la tècnica més o menys adquirida, de distància, amb la qual havíem d’arribar el més lluny possible, colpejant la pilota d’una certa manera perquè agafes una corba i el llançament es fes efectiu.
Deixant els tecnicismes de banda, els nens han pogut gaudir d’aquest esport que es practica amb poca freqüència en la nostra zona i gaudir dels camps de joc i ombra que ens proporcionava la zona.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio