Tot i la calor, no ens arronsem!

Hola famílies!

Ja estem a meitat de la setmana, tenim ganes de marxar de vacances però volem seguir aprofitant del dia a dia amb els nostres infants. Avui ha sigut un dels dies menys calorosos de l’any i com sempre ens ho hem passat estupendament. Voleu saber què hem fet?
Per sort no feia molta calor i la primera hora hem pogut anar a fer activitats a l’aire lliure. Els petits han anat a la pista d’atletisme i han fet dinàmiques de grup com el mata conills. Després de fer un bon escalfament han jugat a rugby adaptant una mica les normes en funció de la categoria. Els grans han anat al camp de futbol, primer han fet dos jocs per escalfar,un d’ells era el mocador i en funció dels números que deia, es donen diferents situacions del joc com un 1×1,2×2 o 3×3…  al finalitzar han fet un partit de futbol on han participat els monitors per donar més emoció al partit. A les 12h hem anat cap a la piscina on ha sigut el moment perfecte perquè just la calor començava a apretar. Per dinar avui tocava amanida de llenties, de segon patata amb bròquil i de postre gelat de vainilla amb maduixa. Després han tingut estona lliure. Per demà tenim una petita sorpresa pels infants que segur que els hi encanta. Demà tindrem més noticies! Ens veiem!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio