Hola famílies!

Ja entrem a la recta final abans de finalitzar el casal. Avui teníem un petita sorpresa on els infants, sobretot els més petits, han gaudit moltíssim. Teniu ganes de saber què hem fet??? Ara us expliquem!
Per iniciar i activar el cos hem fet dinàmiques de grup com el pilla pilla, el mataconills, la bomba. Després, els petits han fet un circuit de hàndbol, on al principi havien de botar la pilota alternant de mà, després amb la mà hàbil o menys hàbil en funció de les consignes que anava dient el monitor. Els grans han fet partits de futbol sala amb format kings league, on els infants s’han divertit molt. Quan han acabat d’esmorzar s’han canviat perquè avui abans d’anar a piscina hem fet guerra d’aigua i hem portat un «tobogan». L’hem mullat i ensabonat perquè els infants es llençessin. La veritat que han gaudit molt! Després ha sigut hora de banyar-se a la piscina. Avui feia molta calor, un altre cop i com no hi han tants infants i hi ha més espai s’ho passen bomba.
Avui per dinar tocava arròs integral amb tomàquet, de segon pollastre a la planxa i per acabar, de postre, iogurt. Després hem aprofitat jugar a jocs de taula. Demà vindrem amb més notícies, explicant detall a detall l’últim dia de casal perquè ho sapigueu tot!!!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio