Tornem amb molta energia!

Hola, famílies!

El cap de setmana passat hem reprès les activitats de l’Esplai amb tota l’energia. El dia dissabte 13 de gener hem jugat a ser Màster Xefs, aplicant tota la nostra creativitat culinària i experimentant amb una nova recepta dolça. Després hem realitzat alguns jocs per entrar en calor i hem tancat el dia conversant sobre quines són les activitats i els interessos que els mateixos nois i noies tenen i quines activitats els agradaria realitzar a l’Esplai.

El diumenge 14 de gener vam sortir de passeig al Salting, on ho hem passat genial. Durant aquesta tarda ens vam poder conèixer una mica més, gaudir de la companyia del grup, saltar i jugar tots junts i començar a crear moments significatius. Vam tornar a casa amb el cor content.

 

¡Hola familias!

El pasado fin de semana hemos retomado las actividades del Esplai con toda la energía. El día sábado 13 de enero hemos jugado a ser Máster Chefs, aplicando toda nuestra creatividad culinaria y experimentando con una nueva receta dulce. Luego hemos realizado algunos juegos para entrar en calor y hemos cerrado el día conversando sobre cuáles son las actividades e intereses que los mismos chicos y chicas tienen y qué actividades les gustaría realizar en el Esplai.

El domingo 14 de enero salimos de paseo al Salting, donde lo hemos pasado genial. Durante esta tarde pudimos conocernos un poquito más, disfrutar de la compañía del grupo, saltar y jugar todos juntos y comenzar a crear momentos significativos. Volvimos a casa con el corazón contento.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio