Nou trimestre a l’Esplai!

Hola, famílies!

Aquest cap de setmana encetem un nou trimestre a l’Esplai Jove de La Llagosta. Hem pensat un munt d’activitats per a què els nostres joves les gaudeixin i, en especial, aquest primer mes, per a què més joves puguin aprofitar-les. Per això, un bon grapat d’aquestes activitats seran obertes a tots aquells joves del municipi i que siguin amics/amigues dels nostres usuaris.

Us deixem aquí la programació d’aquest mes de gener. Tingueu en compte que les activitats marcades amb color groc són aquelles obertes a més infants. Això sí, per poder venir a les activitats els amics/amigues que portin els vostres fills/es han de inscriure’s a l’Esplai, encara que només sigui per un dia. Recordeu que el formulari per fer la inscripció és aquest: https://forms.gle/54BrkL8uMe1nNzYG7

I no us preocupeu, per a aquestes activitats, ni els vostres fills/es ni els seus amics/gues hauran de pagar res (més enllà del transport, en cas que siguin excursions):

La propera setmana us informarem respecte a les Olimpíades, però serà una competició per equips de diferents esports i a la que es podran apuntar tots els joves que vulguin.

Per a la sortida d’aquest diumenge al Salting necessitem que ens confirmeu quins infants hi assistiran i si portaran amics/amigues o no, per tal de fer la reserva!

Ens veiem aquest cap de setmana!

 

 

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Visitamos a los Bomberos de Barcelona!

Hola, famílies! Tenim el plaer de comunicar-vos que el dissabte passat vam fer la primera sortida conjunta amb l´Esplai de la Llagosta. Va ser molt

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Día de juegos

Hola, famílies! Aquest dissabte 10 de febrer teníem programat fer l’activitat a l’escola ja que feia fred i hi havia una probabilitat alta de pluja.

Leer más»
Scroll al inicio