Tècniques de bàsquet… i molta aigua!

Hola, famílies!

Ja només queda un dia per finalitzar el casal, estem una mica tristos però també tenim ganes de que sigui demà perquè sigui un dia espectacular! Voleu saber què hem fet avui? Ara us expliquem!
Els més petits han iniciat amb jocs i després han fet circuit tècnic-coordinatius de bàsquet. Primer havien de botar amb la mà hábil, després amb la menys hàbil i per últim havien de botar amb les dues mans abans de llençar a cistella. Els grans alguns han fet jocs d’activació i altres dinàmiques més tranquil·les com el joc del llop o la bomba, que els hi agrada molt. Després d’esmorzar ha sigut hora de remullar-se perquè aquest setmana sense dubte ha sigut la més calorosa i és complicat fer esport en aquestes condicions. Els petits han fet jocs amb pistoles i gots i carreres de relleus, tots han acabat molt molls! Els grans avui els hi tocava piscina i, com sempre, és un dels moments més esperats del dia. Després de mullar-nos els que marxen al menjador han anat amb els monitors al Palau.
Per dinar hi havia macarrons gratinats, de segon bacallà amb amanida per acompanyar i, de postre, síndria per refrescar-nos. Tenim ja les hores comptades per finalitzar la segona quinzena i esperem que demà sigui un gran dia de cloenda pel casal. Demà us explicarem tot al detall. Que vagi bé! Fins demà, famílies!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio