Tècniques de bàsquet… i molta aigua!

Hola, famílies!

Ja només queda un dia per finalitzar el casal, estem una mica tristos però també tenim ganes de que sigui demà perquè sigui un dia espectacular! Voleu saber què hem fet avui? Ara us expliquem!
Els més petits han iniciat amb jocs i després han fet circuit tècnic-coordinatius de bàsquet. Primer havien de botar amb la mà hábil, després amb la menys hàbil i per últim havien de botar amb les dues mans abans de llençar a cistella. Els grans alguns han fet jocs d’activació i altres dinàmiques més tranquil·les com el joc del llop o la bomba, que els hi agrada molt. Després d’esmorzar ha sigut hora de remullar-se perquè aquest setmana sense dubte ha sigut la més calorosa i és complicat fer esport en aquestes condicions. Els petits han fet jocs amb pistoles i gots i carreres de relleus, tots han acabat molt molls! Els grans avui els hi tocava piscina i, com sempre, és un dels moments més esperats del dia. Després de mullar-nos els que marxen al menjador han anat amb els monitors al Palau.
Per dinar hi havia macarrons gratinats, de segon bacallà amb amanida per acompanyar i, de postre, síndria per refrescar-nos. Tenim ja les hores comptades per finalitzar la segona quinzena i esperem que demà sigui un gran dia de cloenda pel casal. Demà us explicarem tot al detall. Que vagi bé! Fins demà, famílies!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio