Repàs de dimecres i dijous al Casal musical!

Estimades famílies,

Ahir vam anar a les piscines del fòrum i va ser tot un descobriment! Ben segur que l’any vinent repetirem.
Vam estar saltant a l’aigua, remullant-nos una mica, nedant, contant peixos… Fins i tot vam veure una espècie de cranc! No és apassionant??
A part de ser grans artistes, ens vam posar les ulleres de platja i érem totes unes biòlogues marines.
Quan ja estàvem cansadetes, vam anar a dinar… Un dinar amb sorpresa perquè… HI HAVIA GELAT! El vam gaudir molt! Tant nosaltres com les nostres galtes, les samarretes, els nassos… Semblàvem el senyor Salvador Dalí amb el bigoti que ens sortia de menjar gelat!
Avui hem tornat a la normalitat, han tornat les classes i amb les grans hem parlat més profundament sobre els musicals jukebox.
Hem diferenciat 3 tipologies de musicals jukebox i hem vist algunes escenes o fragments d’alguns exemples, com son:
– Musicals jukebox biogràfics: “Tina, el musical” i “Jersey Boys”.

– Musicals jukebox amb narrativa inventada: “We will rock you” i “Mamma Mia” (només amb música d’un grup/cantant) o “Cop de Rock” i “40 el musical” (amb músiques de diferents autors, però que son d’una mateixa temàtica o època).

– Musicals julebox per context intrínsec de la narrativa; és a dir la trama és sobre un grup de rock, o una coral, o un concurs de cant… I per tant, es canten cançons, però perquè formen part de les actiuacions. Per exemple: “Dando la nota”, “Joyfull Noise” o “Sing”.

Després hem repassat les dues cançons i coreografies i l’escena. Hem perfilat més els personatges i les actituds a escena.

Finalment, hem vist els 10 primers minuts de Cop de Rock, ja que és el musical que estem treballant aquesta setmana.
Amb les minions, hem escalfat fent unes dinàmiques de moviment tenint en compte paràmetres com: la velocitat, el pes i la densitat.

Hem jugat amb formes d’animals i, finalment, hem acabat fent una petita coreografia per entrenar també l’agilitat motora i de memorització.

Hem repassat l’escena, hem treballat molt l’escena per acabar-la de memoritzar. I hem repassat la cançó de Mamma Mia. Ens hem après la lletra de la cançó del grup de grans i hem repassat la seva coreografia.

Finalment, hem ajuntat els dos grups per repassar els dos números musicals i ens hem ensenyat les escenes senceres com si fos un assaig general.

Pel que fa al lleure, amb les menudes hem fet uns jocs xulíssims al parc de la Balena i amb les grans hem començat a preparar el Lib Dub del casal… EL VEUREU EL DARRER DIA.
A la tarda, les petites han començat el taller de percussió amb instruments reciclats i les grans han fet un passapalabra de la història de la música

Demà més i millor.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio