Seguim amb competicions i piscina

Hola, famílies!

Ja estem a punt de finalitzar la setmana. Ens està passant volant! Això es bona señal, oi??? Voleu saber què hem fet aquests dijous? Ara us fem un resum del dia tan meravellós que hem passat!
Avui els més petits han començat a les pistes, prebenjamins han fet unes dinàmiques per despertar-nos ràpid -que alguns estaven encara una mica dormits-, i els benjamins han practicat avui rugby i futbol americà, però amb molt de compte sense que es fessin mal.
Després d’esmorzar, els prebenjamins i benjamins han fet les seves respectives competicions on sempre ho donen tot perquè son competitius. Ja saben que el resultat és el menys important. L’important és que gaudeixin i s’ho passin bé. Infantils han fet jocs a la ombra perquè no els hi donés molt el sol. Un cop hem finalitzat les dos primeres sessions, els més grans s’han refrescat a la piscina! I els més petits han seguit amb competicions dins del pavelló del Tub amb format kings league.
Després de la recollida hem anat a dinar. Avui tocava arròs amb tomàquet, de segon pollastre al forn i de postre préssec per refrescar-nos. Què bo estava tot!
Aquest ha sigut el nostre dia! Demà més i millor! Fins demà, famílies!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio