Bon dia famílies! Com heu començat la setmana?

Aquest cap de setmana vam aprofitar que era festa a Santa Perpétua de Moguda (el poble del costat) i els vam anar a visitar! Dissabte vam anar-hi per participar a la gimcana que va preparar l’esplai El Refugi pel centre del poble, tot i que al principi anàvem una mica perduts al final la vam acabar completant. És veritat que vam ser poquets, però ens ho vam acabar passant molt bé!
L’objectiu de la gimcana era acabar esbrinant qui havia robat el projector de l’esplai, per aconseguir-ho a cada prova que feiem ens donaven una pista, i a les 19h deien qui havia estat el culpable pel seu instagram. Si us som sinceres, ningú ho va endevinar ja que no ens vam apuntar les pistes i se’ns anaven oblidant… Però ens ho vam passar bé, que és el més important!

Vam aprofitar que dimecres va ser el 8M, i diumenge vam dedicar la tarda a fer tot d’activitats diverses per treballar els estereotips de genere, les desigualtats que encara existeixen avui en dia i la història del 8M. Van venir molts joves, així que els vam dividir en 2 grups per poder treballar-ho millor. Tot i que al principi va costar, van sortir idees molt interessants i van acabar fent reflexions sobre el tema.
Tot i no ser una tarda molt moguda, trobem important que de tant en tant facin activitats més de reflexió, que és una altre manera d’aprendre.

I això és tot! Us esperem el cap de setmana amb mes activitats!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio