Què farem aquest mes de novembre, a l’esplai?

Hola, famílies!

Com sabeu, des de fa unes setmanes, hem tornat amb l’Esplai Jove. Durant aquestes primeres setmanes hem tingut un espai de reflexió on, els joves que han vingut a l’esplai, han pogut aportar les seves idees en quant a activitats que volen que es facin a l’esplai. I, amb aquestes idees, hem elaborat la programació del primer trimestre!

Hi ha activitats de tot tipus: esportives, excursions, masterchefs, activitats tranquil·les… també hem planificat activitats on, a més dels joves de l’esplai, puguin venir joves que no vinguin normalment a l’esplai però que també vulguin gaudir de l’activitat.

Voleu saber quina és la programació d’aquest mes? Aquí us la presentem!

 

Com veieu, l’excursió al Salting és una activitat on poden venir amics o amigues dels joves de l’esplai. 
 
En breu us publicarem també la programació de desembre. Per cert! Ja estem preparant les colònies d’hivern! Tindran lloc els propers 21 i 22 de desembre! I el diumenge 17 de desembre ja us avancem que farem una festa al Parc Popular de La Llagosta oberta a tothom que vulgui participar! 

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio