Salimos al Parc Vilassarec!

Hola, famílies! Aquest cap de setmana, ha sigut d’excursió!

Hem anat d’excursió fora del barri, al Parc Vilassarec, situat a Sants. És un parc molt gran, xulo, amb tobogans grans que donen moltes voltes i alts, i molt més!.
 
Com està lluny el parc, vam quedar mitja hora abans de l’horari, a les 15:30 al la porta de l’escola Marinada. Quan hi érem tots, ens vam posar en marxa.
 
Per anar cap al parc vam agafar el metro a Llucmajor de la L4 fins a Verdaguer, per fer transbord a la L5 fins a Plaça de Sants. Vam arribar i per arribar-hi al parc, només teníem 10 minuts de camí.
 
Va ser un trajecte molt entretingut perquè vam parlar de diversos temes interessants i jugant al «veo veo».
 
A l’arribar al parc, ens vam posar a jugar com mai, vam acabar cansats de jugar, els monitos també van jugar amb nosaltres, va ser molt divertit!
 
Després d’1 hora de diversió i alegría al parc, va ser hora de marxar i per tornar vam fer el mateix trajecte.
 
Va ser un dia molt xulo, entretingut on ens ho vam passar genial!
 
Ens veiem el pròxim dissabte families!
 
————————————————————————————————————————————————————————
 
¡Buenas familias! ¡Este fin de semana ha sido de excursión!

Hemos ido de excursión fuera del barrio, al Parque Vilassarec, situado en Sants. Es un parque muy grande, chulo, con toboganes grandes que dan muchas vueltas y son altos, ¡y mucho más!.

Cómo está lejos el parque, quedamos media hora antes del horario, a las 15:30 en la puerta de la escuela Marinada. Cuando estábamos todos, nos pusimos en marcha.

Para ir hacia el parque tomamos el metro en Llucmajor de la L4 hasta Verdaguer, para hacer transbordo en la L5 hasta Plaça de Sants. Llegamos y llegamos al parque, sólo teníamos 10 minutos de camino.

Fue un trayecto muy entretenido porque hablamos de varios temas interesantes y jugando al veo veo.

Al llegar al parque, nos pusimos a jugar como nunca, acabamos cansados de jugar, los monitores también jugaron con nosotros, ¡fue muy divertido!

Después de 1 hora de diversión y alegría en el parque, fue hora de marcharse y para volver hicimos el mismo trayecto.

¡Fue un día muy chulo, entretenido donde nos lo pasamos genial!

¡Nos vemos el próximo sábado familias!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Visitamos a los Bomberos de Barcelona!

Hola, famílies! Tenim el plaer de comunicar-vos que el dissabte passat vam fer la primera sortida conjunta amb l´Esplai de la Llagosta. Va ser molt

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Día de juegos

Hola, famílies! Aquest dissabte 10 de febrer teníem programat fer l’activitat a l’escola ja que feia fred i hi havia una probabilitat alta de pluja.

Leer más»
Scroll al inicio