Naturalesa i agua

¡Hola, famílies!

Tornem al Casal esportiu per presentar als participants una nova activitat, molt diferent al que em viscut fins ara.

Els esportistes no s´han conformat amb romandre al pavelló i han agafat les bicicletes per arribar a un paratge natural del voltant… Han arribat als parcs i jardins que recorren la Muga per poder passar la major part del matí jugant a jocs populars a la natura. Jocs com al boti-boti han convertit l´espai en un terreny juvenil de joc per als nostres participants, que aprofiten els pícnics de la zona per esmorzar.

En acabar les activitats al voltant dels paratges verds de la zona, han recuperat les bicicletes per pedalar sense aturar-se fins a la piscina municipal de Castelló.

En arribat, els infants han ocupat tot l’espai de la piscina municipal i han seguit gaudint de la instal·lació com el primer dia, dintre i fora de l´aigua amb balls, jocs i esquitxades varies!

Una setmana més al Casal esportiu… Seguim amb l´etapa final, amb activitats i esport, com ens agrada!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio