Molta calor… i sorpreses en forma d’aigua!

Hola famílies!

Avui sense dubte ha sigut un del dias més calurosos del casal, però tot i així som molt previsors i veniem ben preparats per poder combatre la calor de la millor manera posible. Teniu ganes de saber què hem fet?? Ara us expliquem!
Els més petits, prebenjamins i benjamins, han anat a fer jocs al camp de futbol com competició de penaltis. Després han dividit el grup en dos equips i han jugat al tres en ratlla. Al començament havien d’anar sense pilota, després hem afegit pilota per treballar la conducció. Incidiem en que fessin la conducció amb el cap aixecat. Els grans ha fet exercicis competitus com 2×2 o 3×3 abans de fer partits.
Després d’esmorzar teniem una sorpresa pels petits i aquesta setmana seguint les indicacions que donen desde l’ajuntament hem fet jocs d’aigua per refrescar-nos. Com hem gaudit, alguns infants venien molt ben preparats, tenen pistoles molt grans. Al principi hem fet jocs, com la bomba mentre els monitors anaven mullant-los. Després els hi hem deixat una estona lliure fent guerra d’aigua. Els grans han fet piscina, seguint amb les competicions de salts fins que ha arribat l’hora de la recollida. Després de mullar-nos, els que marxen al menjador han anat amb els monitors al Palau. Per dinar hi havia patata amb coliflor i bacon, de segon pollastre arrebossat i de postre préssec. No volem que acabi el casal però estem gaudint al màxim com podem amb els nostres infants!
Demà vindrem amb més noticies, fins demà!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio