Hola, famílies!

Aquest passat diumenge 17 de desembre hem celebrat al Parc Popular de La Llagosta el FESTI ESPLAI D’HIVERN. En aquesta ocasió hem organitzat un matí lúdic, amb xocolata calenta, manualitats nadalenques, pintacares i jocs esportius, per compartir plegats i gaudir de l’esperit nadalenc. Sens dubte, l’activitat preferida dels nens i nenes assistents va ser el pintacares, per la qual cosa Hulk, Minnie i diversos dibuixos van prendre el parc aquell matí.

A més, hem pogut conversar amb diferents famílies i nens i nenes de La Llagosta, convidant-los a participar de l’Esplai i conèixer els seus interessos i activitats favorites, donant-nos idees noves i entretingudes per al proper trimestre!

 


¡Hola, familias!

Este pasado domingo 17 de diciembre hemos celebrado en el Parque Popular de La Llagosta el FESTI ESPLAI DE INVIERNO. En esta ocasión hemos organizado una mañana lúdica, con chocolate caliente, manualidades navideñas, pinta caras y juegos deportivos, para compartir juntos y disfrutar del espíritu navideño. Sin duda, la actividad favorita de los niños y niñas asistentes fue el pinta caras, por lo que Hulk, Minnie y diversos animales se tomaron el parque esa mañana.

Además, hemos podido conversar con diferentes familias y niños y niñas de La Llagosta, invitarlos a participar del Esplai y conocer sus intereses y actividades favoritas, dándonos nuevas y entretenidas ideas para el próximo trimestre!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Visitamos a los Bomberos de Barcelona!

Hola, famílies! Tenim el plaer de comunicar-vos que el dissabte passat vam fer la primera sortida conjunta amb l´Esplai de la Llagosta. Va ser molt

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Día de juegos

Hola, famílies! Aquest dissabte 10 de febrer teníem programat fer l’activitat a l’escola ja que feia fred i hi havia una probabilitat alta de pluja.

Leer más»
Scroll al inicio