CosmoCaixa i concurs de pizzes

Bon dia, famílies!

Aquest dissabte hem anat al CosmoCaixa a Barcelona. Quan vam arribar vam fer 3 grups per poder anar a explorar la sala acompanyats d’una monitora per grup. Va ser molt divertit perquè vam poder interactuar amb un munt d’objectes que t’explicaven coses científiques com, per exemple, el moviment de les ones del mar, el moviment angular o el principi d’Arquimedes, entre d’altres. També vam conèixer diverses espècies d’animals aquàtics i vam poder veure la capibara que ja estava completament adaptada al seu nou medi en el bosc inundat. Va ser molt divertit, vam poder explorar la ciència a través de la manipulació i vam poder interactuar amb els elements del museu per poder extreure les nostres pròpies conclusions a través de l’experimentació.

Diumenge, en canvi, vam estar al casal fent un concurs de pizzes que desprès ens vam menjar. En grups de 2/3 persones, vam dissenyar la nostra pizza amb els ingredients que més ens agraden, en acabar li vam posar un nom i vam fer un eslògan per presentar-la a la resta. Va ser molt emocionant perquè van sortir pizzes molt diferents i originals fetes amb molt d’amor i el millor és que les vam poder compartir amb els nostres amics i amigues.

Aquest cap de setmana ha sigut esgotador de tantes coses que hem fet durant les hores de casal i la setmana que ve encara tenim moltes més activitats programades!!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio