Comencem setmana provant embarcacions!

Hola, families!

Iniciem una nova setmana al casal esportiu. Els participants es desplacen a la platja de Roses per arribar al port i provar les embarcacions del Banana Aventura. Una embarcació d’esbarjo remolcada per recòrrer les costes del lloc de maneres molt dinàmiques i esportives.

En arribar, i com és habitual, hem desplegat el picnic per esmorzar. Un cop organitzats, els grups han anat rotant el vaixell tipus banana, on de petits a grans han tractat d’evitar caure a l’aigua mentre l’embarcació a motor agafa corves i velocitat, depenent de l’edat dels participants del grup. Una experiència més al casal esportiu per superar-se i tractar de gaudir dels esports nàutics més extrems! Tots els participants han pogut estar a l’aigua amb els seus grups. També deixen una emprenta d’escultures i representacions a la sorra amb molta imaginació. Ha estat una jornada diferent i divertida.

Inici de setmana rodó al port de Roses. Demà, tornem al pavelló per més moviment!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio