Comencem la setmana complementària

Hola, famílies!

Avui hem començat la setmana complementaria, ja la darrera abans de marxar de vacances. El volum de nens i nenes ha baixat considerablement, però tot i així seguim amb les mateixes ganes de les setmanes anteriors. Voleu saber que hem fet? Ara us expliquem!
Aquesta setmana només hi ha 4 grups; prebenjamins, benjamins, alevins i infantils. Per iniciar hem fet alguns jocs de coneixença, ja que hi havia alguns infants que era la primera setmana que comencen amb nosaltres. Després ens hem ajuntat i barrejat per fer competicions i volíem que els equips estiguessin el més equilibrats posible. Els marcadors han estat molt ajustat, Els més petits han fet partit de handbol i grans han fet partit de futbol sala. Quan hem acabat, com aquesta setmana no som tants, hem anat tots a la piscina. Es nota que molts casals han finalitzat perquè teniem la piscina gairebé per nosaltres! Hem fet competicions de salts i curses de natació.
Després hem marxat cap al Salvador Llobet, que és on dinarem durant tota la setmana. Per dinar tocava pèsols amb patates, de segon truita amb amanida i de postre iogurt. Quan han acabat han tingut temps lliure fins l’hora de la recollida. Demà vindrem amb més noticies!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio