Cinema i esports

Hola, famílies!

El cap de setmana del 20 i 21 de gener hem tingut dues jornades molt entretingudes i diferents entre sí. El dissabte 20 de gener hem realitzat un dia de cinema i crispetes, veient junts la pel·lícula “Wonder”, que tracta d’un nen nascut amb una deformitat facial que s’ha d’adaptar a la seva nova escola i fer nous amics.

El diumenge 21, hem passat una tarda molt entretinguda al parc i al Casal. Vam poder conversar sobre què són les olimpíades i quins són tots els beneficis que ens aporten els esports. Vam anar a jugar a futbol amb altres nens i nenes que es trobaven al parc, gaudint del bon clima. Després, al Casal hem realitzat diversos jocs per exercitar la nostra velocitat mental i el joc just. Ens hem sentit molt contents i contentes de veure com el grup respecta les regles dels jocs i competeixen sanament!

 


¡Hola, familias!

El fin de semana del 20 y 21 de enero, hemos tenido dos jornadas muy entretenidas y diferentes entre sí. El sábado 20 de enero hemos realizado un día de cine y palomitas, viendo juntos la película “Wonder”, la cual trata de un niño nacido con una deformidad facial que debe adaptarse a su nuevo colegio y hacer nuevos amigos.

El domingo 21, hemos pasado una tarde muy entretenida en el parque y en el Cassal. Pudimos conversar sobre qué son las olimpiadas y cuáles son todos los beneficios que nos aportan los deportes. Fuimos a jugar al futbol con otros niños y niñas que se encontraban en el parque, disfrutando el buen clima. Luego, en el Cassal hemos realizado diversos juegos para ejercitar nuestra velocidad mental y el juego justo. Nos hemos sentido muy contentos y contentas al ver cómo el grupo respeta las reglas de los juegos y compiten sanamente!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio