Hola, famílies!

El cap de setmana del 20 i 21 de gener hem tingut dues jornades molt entretingudes i diferents entre sí. El dissabte 20 de gener hem realitzat un dia de cinema i crispetes, veient junts la pel·lícula “Wonder”, que tracta d’un nen nascut amb una deformitat facial que s’ha d’adaptar a la seva nova escola i fer nous amics.

El diumenge 21, hem passat una tarda molt entretinguda al parc i al Casal. Vam poder conversar sobre què són les olimpíades i quins són tots els beneficis que ens aporten els esports. Vam anar a jugar a futbol amb altres nens i nenes que es trobaven al parc, gaudint del bon clima. Després, al Casal hem realitzat diversos jocs per exercitar la nostra velocitat mental i el joc just. Ens hem sentit molt contents i contentes de veure com el grup respecta les regles dels jocs i competeixen sanament!

 


¡Hola, familias!

El fin de semana del 20 y 21 de enero, hemos tenido dos jornadas muy entretenidas y diferentes entre sí. El sábado 20 de enero hemos realizado un día de cine y palomitas, viendo juntos la película “Wonder”, la cual trata de un niño nacido con una deformidad facial que debe adaptarse a su nuevo colegio y hacer nuevos amigos.

El domingo 21, hemos pasado una tarde muy entretenida en el parque y en el Cassal. Pudimos conversar sobre qué son las olimpiadas y cuáles son todos los beneficios que nos aportan los deportes. Fuimos a jugar al futbol con otros niños y niñas que se encontraban en el parque, disfrutando el buen clima. Luego, en el Cassal hemos realizado diversos juegos para ejercitar nuestra velocidad mental y el juego justo. Nos hemos sentido muy contentos y contentas al ver cómo el grupo respeta las reglas de los juegos y compiten sanamente!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Visitamos a los Bomberos de Barcelona!

Hola, famílies! Tenim el plaer de comunicar-vos que el dissabte passat vam fer la primera sortida conjunta amb l´Esplai de la Llagosta. Va ser molt

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Día de juegos

Hola, famílies! Aquest dissabte 10 de febrer teníem programat fer l’activitat a l’escola ja que feia fred i hi havia una probabilitat alta de pluja.

Leer más»
Scroll al inicio