Cinefòrum i jocs esplaieros

Bon dia famílies !
Aquest cap de setmana hem vingut carregats de coses per explicar-vos. Aquest dissabte en el nostre casal vam fer el Cinefòrum, hem projectat una pel·lícula que es diu “ La búsqueda implacable” relacionada amb la temàtica que hem treballat amb els nostres joves; la tracta humana. Hem ambientat la nostra sessió de cine amb crispetes, llaminadures i begudes. Un cop finalitzada la pel·lícula, la nostra monitora Judit va obrir el fòrum amb unes preguntes clares i concises, per a què els nostres joves comencin a dialogar i donar el seu punt de vista sobre la pel·lícula i què opinen sobre el tema en concret i la tracta humana.

Amb aquesta sessió de cine hem volgut fer reflexionar als nois i noies la importància de cuidar-se i tenir cura d’ells mateixos quan no hi son a casa seva, que n´hi ha molts perills que ells han d’adonar-se que existeixen.
El debat en general va ser tot un èxit, la pel·lícula els li va agradar molt i van estar parlant i opinant tota la estona. Ens vam quedar sense temps!!

El diumenge teníem preparada la nostra tarda amb jocs 100% esplaiers, però com que feia un solet tan maco, vam decidir sortir a un parc que esta al costat del nou casal per jugar a l’aire lliure i gaudir de la tarda. Entre altres, vam jugar al mocador, a l’infiltrat i al joc de les vaques i el bou. Va ser súper divertit veure com tots, incloses les monitores gaudien dels jocs. Un cop es va fer fosc vam tornar al nou casal, on teníem preparat un súper berenar. Després d’una estoneta de relax entre ells, encara quedava temps per jugar a un dels seus jocs favorits; el llop. Vam jugar unes quantes rondes d’aquest joc tan divertit.

Com era d’esperar va ser un cap de setmana reflexiu, divertit i profitós. Els esperem per al següent amb més ganes!!!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio