Carnaval carnaval, carnaval te quiero… Síi! Ja ha arribat el carnestoltes! I aquest cap de setmana ens ho hem passat d’allò més bé!

Dissabte vam aprofitar que feien la rua de carnestoltes a La Llagosta i ens hi vam quedar per veure-la, va ser curta però molt xula. La vam seguir fins El Turó (Pavelló d’esports municipal) i allà vam poder gaudir d’una autèntica festassa de carnestoltes!! Hi havia música i els nostres joves i monitores van estar ballant donant-ho tot a la pista, ens ho vam passar genial!

Diumenge, després de la gran festa els joves van venir més relaxats a l’esplai (es va notar molt!) i millor, perquè haviem preparat diversos jocs típics de fira (o jocs recreatius) com l’hoquei, tirar a la granota, tirar a les ampolles, futbolín i ping pong.
Es van dividir en 4 equips, vam triar un nom i van començar a jugar competint entre ells. Van gaudir molt dels jocs, tant que fins i tot durant l’hora de berenar hi seguien jugant!
Al final dos dels equips havien quedat empatats, però vam fer un duel al futbolín i vam tenir un guanyador. Aquest, va ser l’equip dels Tinky winky. Enhorabona!!

Com veieu, aquest cap de setmana no hem parat i els nostres joves han acabat molt cansats, que agafin forces durant aquesta setmana perquè el pròxim ve encara més carregat d’activitats!!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio