Bon dia famílies!

Aquest dissabte vam anar d’excursió al Laberint d’Horta! Allà vam fer un passeig i vam estar buscant les estàtues que hi han amagades pel parc. Totes les estàtues són de personatges que surten als mites. No les vam trobar totes, però va ser emocionant buscar-les. Després vam entrar al laberint i, allà, fins i tot ens vam trobar amb una noia famosa que va sortir a un anunci que a nosaltres ens agrada molt i ens vam poder fer una fotografia amb ella. Pel que fa al laberint, ens va costar una mica sortir sense fer trampes, però al final tots vam aconseguir sortir. Dins del parc també vam passar per un mini pont que tenia com un canal amb peixos, ens va semblar curiós que els peixos estaven concentrats a la banda dreta del pont i no passaven per sota del pont que hi havia fins a l’altra banda. Vam deduir que no passaven perquè a l’altra banda hi havia dolls d’aigua. D’aquesta excursió vam arribar molt cansats a casa perquè vam caminar moltíssim, però va ser magnífic poder gaudir de la natura i del silenci que hi havia.

Diumenge va ser un dia molt especial! Vam crear la nostra festa de carnestoltes! Ens vam maquillar, ens vam disfressar, vam crear balls amb música, vam desfilar i ens vam fer moltes fotografies. Van sortir disfresses superoriginals! A més a més, alguns de nosaltres vam treballar en equip per pintar-nos les cares i per crear balls que anessin a conjunt amb els nostres models. Va ser una festa genial, però aquí no es va acabar la cosa perquè la nostra supermonitora Nabila ens va convidar a berenar per celebrar el seu aniversari i li vam cantar i tot!

En definitiva, aquest cap de setmana ha sigut molt emocionant, hem pogut fer moltes activitats i el millor de tot és que hem pogut compartir moments de riure i conversa amb els nostres amics i amigues.

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio