Benvolgudes famílies,
Avui al casal, pel que fa al lleure, el grup de petites hem fet uns marcs de fotos xulíssims, que hem decorat com més ens agrada. Ens hem fet una sessió de fotos meravellosa per poder incloure alguna fotografia al marc… Ja veureu que maques.
Les unicorns, hem vist la película de Bohemian Rhapsody, film on es parla de la vida del grup Queen i de la història del seu líder i cantant, Fredy Mercury. Així mateix, estem preparant el pasapalabra i cada dia ens trobem nous codis QR repartits per l’escola. Que voldran dir?
Pel que fa a les classes de música i arts escèniques,  les grans han fet la repartició de l’escena a treballar i els papers. Hem començat a treballar-ne la memorització i després l’hem muntat amb tots els moviments escènics. Hem repassat la cançó i acabat la coreografia. Finalment ho hem ajuntat tot; escena i número musical. Hem après una part de coreografia i cançó del grup dels petits per a la col·laboració de la mostra final.
Les minions hem repartit l’escena i l’hem començat a memoritzar. Després l’hem muntat i li hem afegit diferents jocs lúdics i teatrals, per jugar un codi teatral comic. Després hem repassat la cançó i ho he ajuntat tot. I hem après la coreografia del grup dels grans per a la col·laboració de la mostra final.

Al final del matí hem ajuntat els dos grups per assajar les dues col·laboracions per primera vegada.

Demà anirem a les piscines del fòrum, per tant porteu el material indicat per a les platges i piscines.

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio