Bohemian Rhapsody

Benvolgudes famílies,
Avui al casal, pel que fa al lleure, el grup de petites hem fet uns marcs de fotos xulíssims, que hem decorat com més ens agrada. Ens hem fet una sessió de fotos meravellosa per poder incloure alguna fotografia al marc… Ja veureu que maques.
Les unicorns, hem vist la película de Bohemian Rhapsody, film on es parla de la vida del grup Queen i de la història del seu líder i cantant, Fredy Mercury. Així mateix, estem preparant el pasapalabra i cada dia ens trobem nous codis QR repartits per l’escola. Que voldran dir?
Pel que fa a les classes de música i arts escèniques,  les grans han fet la repartició de l’escena a treballar i els papers. Hem començat a treballar-ne la memorització i després l’hem muntat amb tots els moviments escènics. Hem repassat la cançó i acabat la coreografia. Finalment ho hem ajuntat tot; escena i número musical. Hem après una part de coreografia i cançó del grup dels petits per a la col·laboració de la mostra final.
Les minions hem repartit l’escena i l’hem començat a memoritzar. Després l’hem muntat i li hem afegit diferents jocs lúdics i teatrals, per jugar un codi teatral comic. Després hem repassat la cançó i ho he ajuntat tot. I hem après la coreografia del grup dels grans per a la col·laboració de la mostra final.

Al final del matí hem ajuntat els dos grups per assajar les dues col·laboracions per primera vegada.

Demà anirem a les piscines del fòrum, per tant porteu el material indicat per a les platges i piscines.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio