Hola, families

Avui dimarts els esportistes del casal esportiu han passat el matí al pavelló. Han participat en les sessions d’esports col·lectius del bàsquet i beisbol.

Els grups 2 i 3 han adaptat les habilitats específiques del bàsquet per afegir variabilitat a l’activitat. Han estat jocs cooperatius i competitius amb llançaments a cistella i passades entre els companys i companyes. Per acabar la sessió, competeixen en un partit que ha resultat molt igualat i amb un ritme de joc molt alt. Els més grans del grup 1, també gaudeixen de la sessió del tan esperat bàsquet, però ho fan amb partits reduïts, del tipus torneig, per demostrar les habilitats adquirides durant les sessions anterios d’aquest esport al Casal.
El camp de futbol ha acollit l’activitat del beisbol, un esport col·lectiu de pilota que necessita de la imprescindible comunicació i cooperació, en gerenal, dels membres de cada equip. Tots tres grups han tingut una dinàmica similar. A mode d’escalfament, han practicat el colpeig, recepció i repassat les normes del joc. S’han format competicions al guanyador de tres partits entre els equips. Els esportistes han recorregut llargues distàncies i cooperat d’una manera prou eficient en el terreny de joc.

Com és habitual, els participants del casal completen la jornada a la piscina de Castelló d’Empúries. Ho fan amb jocs de pilota, d’

eliminar i gaudint de la bona armonía creada durant tots els dies passats.

Demà ens espera el Top Climb… Trionf assegurat per la següent sortida!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio