Acción comunitaria en la playa

Hola, famílies!

El dissabte vam fer la darrera activitat del segon trimestre. Vam anar a la platja de la Vila Olímpica a realitzar una acció comunitària. Com era el darrer dia abans de començar les vacances de Setmana Santa vam decidir fer una hora més d’Esplai perquè no se’ns fes tan curta la sortida. El nostre objectiu era recollir tot tipus d’escombraries per deixar-la el més neta possible i concienciar als nostres infants de la importància que té cuidar el medi ambient.
 
El primer en arribar a la platja va ser ficar-nos guants de làtex per poder agafar deixalles de la manera més higienica possible. Lamentablament vam recollir molta brossa. Després de fer l’acció comunitària, els nostres nens i nenes van gaudir de temps lliure. Els valents i les valentes van atrevir-se a mullar-se els peus a la riba i d’altres van jugar amb la sorra i a vòlei.  
 
Quan vam acabar el temps lliure, vam berenar per agafar forces i després ja vam tornar al punt de quedada perquè els pares i mares vinguessin a recollir als nostres nens i nenes. Aquesta és la darrera notícia d’aquest trimestre, però no us preocupeu que al tercer trimestre vindrem amb més notícies! Us desitgem que tingueu una bona Setmana Santa! Fins aviat!
 
——————————————————————————————————————————
 
¡Hola, familias!

El sábado hicimos la última actividad del segundo trimestre. Fuimos a la playa de la Vila Olímpica a realizar una acción comunitaria. Como era el último día antes de empezar las vacaciones de Semana Santa decidimos hacer una hora más de Esplai para que no se hiciera tan corta la salida. Nuestro objetivo era recoger todo tipo de basura para dejarla lo más limpia posible y concienciar a nuestros niños de lo importante que es cuidar el medio ambiente.

Lo primero al llegar a la playa fue ponernos guantes de látex para poder recoger desechos de la manera más higiénica posible. Lamentablemente recogimos mucha basura. Después de hacer la acción comunitaria, nuestros niños y niñas disfrutaron de tiempo libre. Los valientes y las valientes se atrevieron a mojarse los pies en la orilla y otros jugaron con la arena y a voley.

Cuando acabamos el tiempo libre, merendamos para coger fuerzas y después ya volvimos al punto de quedada para que los padres y madres vinieran a recoger a nuestros niños y niñas. Esta es la última noticia de este trimestre, pero no os preocupéis que en el tercer trimestre vendremos con más noticias! Os deseamos que tengáis una buena Semana Santa! Hasta pronto!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio