Acabem el casal de juliol a Castelló d’Empúries!

Bona tarda, famílies!
Avui l’últim dia de la majoria dels nens amb nosaltres i amb els seus companys… Hem aprofitat per fer una cloenda amb les seves activitats típiques, com inflables o activitats que agraden molt als nens com fer un recau gegant i acabant amb la festa de l’espuma.
Amb aquesta cloenda tanquem un mes molt divertit amb moltes històries per explicar als nostres familiars i amics… Alguns se’n porten noves amistats i d’altres noves aficions, però el que més destaquem és que tothom s’ha emportat alguna cosa positiva d’aquesta experiència.
Amb el dia d’avui tanquem un juliol de l’estiu 2023 molt maco i divertit, esperem tornar-vos a veure-us i que els que no us quedeu a l’agost gaudiu de les vostres vacances i famílies.
Moltes gràcies per tot i a reveure!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio