Hola, famílies!
Avui hem començat una setmana nova, plena de Pop i de Rock.
A les classes de teatre musical, amb el grup de les unicorns, hem fet un  joc per coneixe’ns una mica millor i integrar a les persones noves. Hem escalfat físicament amb una coreografia i hem fet exercicis d’escalfament vocal.
Hem parlat sobre el pop, rock i els musicals «jukebox». Hem parlat també de Dagoll Dagom i el musical «A Cop de Rock».
Hem repartit tota la lletra de la cançó, ens l’hem après i hem après també gran part de la coreografia.

Amb el grup de Minions, hem parlat dels musicals «jukebox» i del pop i el rock. Què ens fa sentir, també hem explicat el musical Mamma Mia, musical que farà aquest grup aquesta setmana. També s’han realitzat exercicis de coordinació per escalfar el cos i hem fet exercicis vocals per alliberar i treure el so. Repartim la cançó i aprenem la melodia i una part de la coreografia.

Pel que fa al lleure, el grup de petites vam fer una visita al parc i per la tarda, ens hem posat a la pell de les millors i més grans estrelles del Rock i hem fet una desfilada de moda.
El grup de grans, en canvi, hem fet l’assemblea dels dilluns al matí per introduïr la setmana i començar a preparar cosetes… No us farem Spoiler.
Per la tarda hem fet tarda de grup, aquell espai on sorgeixen preguntes sobre temes d’interes que tenen les adolescents i pre-adolescents; en aquesta tarda de grup, ha sortit el tema de les persones que no son neuronormatives i de les persones amb TEA. Va estar molt enriquidora la nostra xerrada.
Demà més i millor!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio