Hola, famílies!
Avui hem començat una setmana nova, plena de Pop i de Rock.
A les classes de teatre musical, amb el grup de les unicorns, hem fet un  joc per coneixe’ns una mica millor i integrar a les persones noves. Hem escalfat físicament amb una coreografia i hem fet exercicis d’escalfament vocal.
Hem parlat sobre el pop, rock i els musicals «jukebox». Hem parlat també de Dagoll Dagom i el musical «A Cop de Rock».
Hem repartit tota la lletra de la cançó, ens l’hem après i hem après també gran part de la coreografia.

Amb el grup de Minions, hem parlat dels musicals «jukebox» i del pop i el rock. Què ens fa sentir, també hem explicat el musical Mamma Mia, musical que farà aquest grup aquesta setmana. També s’han realitzat exercicis de coordinació per escalfar el cos i hem fet exercicis vocals per alliberar i treure el so. Repartim la cançó i aprenem la melodia i una part de la coreografia.

Pel que fa al lleure, el grup de petites vam fer una visita al parc i per la tarda, ens hem posat a la pell de les millors i més grans estrelles del Rock i hem fet una desfilada de moda.
El grup de grans, en canvi, hem fet l’assemblea dels dilluns al matí per introduïr la setmana i començar a preparar cosetes… No us farem Spoiler.
Per la tarda hem fet tarda de grup, aquell espai on sorgeixen preguntes sobre temes d’interes que tenen les adolescents i pre-adolescents; en aquesta tarda de grup, ha sortit el tema de les persones que no son neuronormatives i de les persones amb TEA. Va estar molt enriquidora la nostra xerrada.
Demà més i millor!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio