Molta calor… i molta energia!

Hola famílies!

Segon dia de la setmana superat amb èxit! La veritat que volem felicitar l’actitud i la predisposició que tenen els nostres infants per fer les activitats perquè no es fácil amb aquesta calor fer esport, però nosaltres som de ferro i no ens aturen! Voleu saber què hem fet??? Ara us expliquem!
Avui els més petits han fet atletisme i, com han gaudit, quan els hi tocava fer salt de longitud al foso, també han fet llançament de disc i carrera de 100 metres. Després de cada cursa feien pauses d’hidratació. Els benjamins han anat al camp de futbol han iniciat amb el joc del tres en ratlla per escalfar abans d’iniciar la competició.
Els més grans han practicat una nova modalitat, fut-tenis, que és com un partit de volei però no li poden donar amb les mans. La veritat que ha sigut molt divertit, un cop hem fet la tercera sessió, els més grans els hi ha tocat refrescar-se a la piscina i el més petits han fet competicions on també han participat els monitors, que sempre els hi agrada els infants que participin. Una vegada hem acabat, els infants que es queden a dinar han anat al Palau. Avui tocava verdura, de segon carn amb xampinyons i de postre plàtan per reposar les forces. Quan han menjat tots han fet lliure a la pista del Palau fins la recollida.
Fa molta calor, les temperatures son elevades però ens ensortim com podem… El somriure i la bona energia mai es perd! Demà més i millor!
Fins demà families!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio