Visitem els Bombers i celebrem Sant Jordi

Bon dia famílies!

Aquest cap de setmana hem fet un munt de coses! Per començar, dissabte ens vam traslladar fins a Vall d’hebron per visitar a unes persones que fan una feina molt important i de fet, podriem dir que son una espècie d’herois. Exacte, estem parlant dels bombers!

La veritat és que no van venir gaires joves, de fet només 10, però van gaudir moltíssim. Els bombers ens van fer un curs express sobre l’autoprotecció i prevenció en cas d’haver-hi foc, i vam aprendre moltes coses. També ens van fer una demostració de perquè no podem apagar el foc de l’oli de la paella amb aigua, vista la reacció ens va quedar molt clar!

A la segona part de la visita ens van ensenyar tots els vestits que tenen i per a que serveix cada un. I per últim, ens van ensenyar tots els camions que utilitzen i el seu interior. De fet, mentres ens estaven ensenyant un dels camions van avisar que hi havia una fuga d’aigua i vam poder veure com els bombers baixaven per la barra d’incendis, tota una experiència!

Per acabar el cap de setmana, inaprofitant que era Sant Jordi, diumenge vam prepara una gimcana on les proves estaven basades em diferents llibres. Com que era un dia especial, hi havia 3 premis, i cada un amb moltes sorpreses.
Els joves van estar molt participatius i va haver-hi un punt de competició pel primer premi que ho va fer tot molt més interessant.
Després de fer aquesta gimcana les monitores només podem afirmar una cosa, i és que a l’esplai tenim uns humoristes i creadors de còmics molt bons!

Això es tot, ens veiem el proxim cap de setmana amb més activitats!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio