Segon dia de la complementària superat!

Hola famílies!

Segon dia de la setmana complementària superat. Avui sembla que no ha fet tanta calor com altres dies i la veritat que ho hem agraït. Voleu saber quines activitats hem fet? Ara us expliquem!
Els més petits avui els hi tocava anar al camp de futbol i hem iniciat primer amb el joc del mocador, adaptant-ho al futbol. La monitora deia un número i el primer que arribava tenia que xutar al porter. Després hem fet partit de futbol 7 utilitzant totes les dimensions del camp i ens ho hem passat molt bé. Els grans avui s’han quedat al Tub, han practicat bàsquet fent competicions de tir. Després d’esmorzar els petits han continuat amb bàdminton i els grans han fet futbol sala -un triangular-, eren partits curts de 2 minuts i  l’equip que guanyava tornava a jugar.
Quan la calor ja començava apretar hem anat tots a piscina per refrescar-nos. Una vegada hem acabat ha sigut el moment de la recollida. Avui per dinar tocava macarrons amb formatge, peix amb patates i verdures, de postre préssec. Demè vindrem amb més noticies! Fins demà!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio