Segon dia de la complementària superat!

Hola famílies!

Segon dia de la setmana complementària superat. Avui sembla que no ha fet tanta calor com altres dies i la veritat que ho hem agraït. Voleu saber quines activitats hem fet? Ara us expliquem!
Els més petits avui els hi tocava anar al camp de futbol i hem iniciat primer amb el joc del mocador, adaptant-ho al futbol. La monitora deia un número i el primer que arribava tenia que xutar al porter. Després hem fet partit de futbol 7 utilitzant totes les dimensions del camp i ens ho hem passat molt bé. Els grans avui s’han quedat al Tub, han practicat bàsquet fent competicions de tir. Després d’esmorzar els petits han continuat amb bàdminton i els grans han fet futbol sala -un triangular-, eren partits curts de 2 minuts i  l’equip que guanyava tornava a jugar.
Quan la calor ja començava apretar hem anat tots a piscina per refrescar-nos. Una vegada hem acabat ha sigut el moment de la recollida. Avui per dinar tocava macarrons amb formatge, peix amb patates i verdures, de postre préssec. Demè vindrem amb més noticies! Fins demà!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio