Bon dia, famílies!

Com us ha anat la Setmana Santa? Esperem que hagueu pogut descansar per començar amb energia!

Les monitores hem descansat molt, però tot i això vam decidir començar el 3r trimestre amb tranquilitat. Així doncs, dissabte vam fer cinefórum i vam veure Atenea. Aquesta vegada la pel·lícula la van triar ells, i la veritat és que ens va agradar molt, us la recomanem! Per acabar, vam fer un Kahoot per veure quanta cultura cinematogràfica tenen els joves del nostre esplai, i la veritat és que no està gens malament.

Per tancar el cap de setmana hem decidit posar-nos la bata i les ulleres de laboratori, i hem estat fent experiments! Com ho sentiu, ens hem dividit en 4 grups i cada un ha fet 2 experiments (cada grup dos de diferents), i tot i que alguns ha costat diversos intents que surti, al final ha estat tot un èxit. A més a més, no hi ha hagut cap accident, així que és un doble èxit!
Aquests experiments els podreu veure al nostre instagram, i si algú té curiositat i els vol fer a casa, només ens ha de preguntar.

I aquí ens acomiadem de vosaltres, ens veiem el pròxim cap de setmana!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio