Bon dia, famílies!

Com us ha anat la Setmana Santa? Esperem que hagueu pogut descansar per començar amb energia!

Les monitores hem descansat molt, però tot i això vam decidir començar el 3r trimestre amb tranquilitat. Així doncs, dissabte vam fer cinefórum i vam veure Atenea. Aquesta vegada la pel·lícula la van triar ells, i la veritat és que ens va agradar molt, us la recomanem! Per acabar, vam fer un Kahoot per veure quanta cultura cinematogràfica tenen els joves del nostre esplai, i la veritat és que no està gens malament.

Per tancar el cap de setmana hem decidit posar-nos la bata i les ulleres de laboratori, i hem estat fent experiments! Com ho sentiu, ens hem dividit en 4 grups i cada un ha fet 2 experiments (cada grup dos de diferents), i tot i que alguns ha costat diversos intents que surti, al final ha estat tot un èxit. A més a més, no hi ha hagut cap accident, així que és un doble èxit!
Aquests experiments els podreu veure al nostre instagram, i si algú té curiositat i els vol fer a casa, només ens ha de preguntar.

I aquí ens acomiadem de vosaltres, ens veiem el pròxim cap de setmana!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio