Finalitzem el Casal Esportiu de Granollers!

Hola famílies!

És hora de acomiadar-nos! Avui ha sigut el darrer dia del casal on hem gaudit molt amb els infants. Primer de tot, felicitar a tots els infants pel seu comportament, que són el protagonistes principals del casal. Ha sigut excepcional, sempre amb bona predisposició tot i les condicions meteorològiques, han vingut sempre amb ganes de participar a les activitats.
Avui a primera hora hem els petits han fet circuits tècnics de coordinació i habilitat. Els benjamins han fet unes miniolimpiades on han fet diversos partits de diferents esports com el futbol sala, el bàsquet o el bàdminton. Els grans han fet un petit torneig de futbol sala amb format de kings league, que els hi encanta.
Volíem que practiquéssin els esports que nosaltres considerem que més els hi ha agradat durant la setmana. Hem esmorzat avui abans per fer una petita guerra d’aigua i hem entrat molt abans perquè els infants poguessin gaudir de més estona de piscina sabent que és el seu moment més preferit. L’hora de la recollida ha sigut un moment de comiats, abraçades i petons!
Per dinar han tingut puré de verdures, hamburguesa amb amanida i de postre gelat de maduixa amb vainilla. Esperem de tot cor que tingueu un gran estiu, que descanseu i que tingueu un gran estiu per recuperar forces! Bon estiu!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio