Ens n’anem d’excursió!

Bon dia famílies!

Aquest dissabte hem anat d’excursió al BigFun Museum i ens ha agradat moltíssim. Allà vam anar per vuit sales diferents on vam poder fer-nos moltes fotografia i interactuar amb els diferents objectes que hi havia. Va ser molt divertit perquè vam trobar objectes molt grans on ens podíem pujar de diverses maneres, habitacions que estaven a la inversa i un túnel del terror on més d’un vam tenir un bon ensurt amb els ninos que es movien, entre altres sales. Vam sortir d’allà cansats i emocionats amb ganes de tornar a gaudir una experiència semblant perquè ens va agradar poder circular pels diferents ambients podent deixar amar la nostra imaginació perquè sortissin fotografies magnífiques.

Diumenge vam fer un mini-mundialito a un parc de la Llagosta anomenat el Popular, l’Aitor ens va portar exercicis molt entretinguts relacionats amb el món del futbol i per acabar la sessió vam estar fent partits de futbol entre els diferents equips. Vam córrer molt, ens vam animar els uns als altres i fins i tot vam fer amics entre els nois del parc que van voler jugar amb nosaltres.

Cal dir que no tots vam voler jugar a futbol i els que no jugaven van aprendre a jugar al 21 un joc de bàsquet molt entretingut, de fet ens van animar i vam fer un parell de partides.

Aquest cap de setmana ha passat volant, hem conegut gent nova, hem tingut experiències noves i sobretot hem rigut molt.

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio