Estimades famílies

Avui a teatre musical, hem començat el dia presentant a una nova companya i parlant sobre el musical que toca aquesta setmana; «Hairspray». Com que algunes alumnes ja havien treballat material d’aquesta peça han sigut elles mateixes qui ens han explicat la trama, personatges, etc. Després hem fet uns exercicis de relaxació i consciència corporal per despertar i activar el cos i els músculs. Finalment, hem après la cançó i hem repartit tota l’estructura.

Amb les minions, hem començat parlant una mica de cop havia anat el nostre cap de setmana i de com ens trobàvem ara mateix. Després hem fet un exercici per parelles per despertar l’escolta i la confiança en les companyes. També ens ha servit per escalfar veu i cos i despertar el nostre imaginari. Un cop concentrades i activades hem explicat una mica el musical «Aladdin» i hem vist l’escena del nostre número per veure els personatges, l’estèrica, el país, la cultura, etc. Després hem après la cançó i l’hem estructurat.
Finalment, hem tingut uns 10 minuts lliures on hem pogut decorar els nostres fulls amb la lletra + hem posat les cançons d’altres setmanes i les hem cantat totes juntes un altre cop.

Pel que fa a lleure, amb les petites hem jugat a GESTOS amb temàtica de pel·lícules i hem fet dibuixos relacionats amb els films que més les hi agraden i, a la tarda, hem acabat el marc de fotos posant la meravellosa foto del grup de peques! Amb les grans, hem fet l’assemblea setmanal on s’ha decidit eliminar l’activitat de dijous i fer el mateix que han fet el grup de peques amb el marc de fotos, QUE LES GRANS TAMBÉ VOLEN UN RECORD!
Després de dinar, les grans han començat a preparar l’activitat transversal de la setmana que és… la gravació d’un curtmetratge.
Demà més i millor

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio