Vòlei, activitats d’equip i jocs de taula

Hola families!

Avui dimarts al casal esportiu hem vist tots els participants al pavelló d’esports, així com a la piscina municipal, una parada indispensable gairebé tots els dies d’activitats…

Hem pogut tocar jocs d’equip com és el vòlei, hem gaudit d’una sessió de jocs de taula com l’escacs o el dominó, i hem passat una hora jugant i esquitxant l’aigua de la piscina.

Els més petits, han participat en una sessió de vòlei adaptada a les seves habilitats. Hem vist jocs on es protagonitzava la passada entre els companys membres d’un sol equip. Han aconseguit enllaçar un gran nombre de passades i participacions. Hem continuat la sessió amb jocs d’eliminar amb petits components competitius. Ha estat una sessió molt divertida i variada. Els grups 1 i 2 han fet sessions on els partits han estat el centre de l’activitat. Jocs per escalfar i un torneig per mesurar forces.

En els jocs de taula hem descobert més d’una estrella en l’escacs, el dominó i el parxís. Els esportistes han demostrat dominar els jocs de taula més tradicionals. El grup 3, també ha pogut mostrar la seva obra de dibuix a la resta de companys.

A la piscina municipal hi ha hagut presencia d’esportistes al voltant de tot el matí. Jocs de pilota i d’eliminar a l’aigua com a cirereta del pastís al matí del casal.

Més esport, aigua i moviment!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio