Bon dia famílies! Quant de temps sense escriure pel blog!

Com han anat les vacances? Heu aprofitat per descansar molt o no heu parat quiets? Les monitores hem aprofitat per descansar mooooolt i poder començar aquest nou trimestre amb molta energia!

Aquest mes de gener el comencem amb moltes activitats i, una en concret ens durarà 3 sessions, voleu saber de què es tracta? Doncs bé, des d’EDUCLIPS vindran 3 dies i ens faran un taller on parlarem de temes socials actuals i acabarem creant diversos Tiktoks on parlem d’un dels temes en concret. Potser no està quedant gaire clar… però ja veureu, us ho anirem explicant tot!

Com us explicava, aquest dissabte vam començar el segon trimestre a l’esplai, i va venir l’Albert a fer-nos el taller. El primer pas va ser començar a parlar, entre tots els joves que van venir, sobre temes socials que els interessessin, i en van sortir molts! La veritat és que va ser emocionant veure com parlaven de temes que potser durant el seu dia a dia no tenen l’oportunitat de tractar.
Una vegada feta la pluja d’idees i haver conversat, va arribar l’hora de triar un de tots aquells temes, així a les pròximes sessions poder buscar informació, treballar-lo amb més profunditat i finalment fer un Tiktok.

Diumenge va ser un dia mogut, vam quedar a les 9:20 del matí a l’estació de Renfe de La Llagosta per anar al Prat del Llobregat. Allà ens esperava una visita guiada i un taller a l’exposició Menja, Actua i Impacta de Fundesplai! És veritat que al principi va costar que els joves estiguessin atents a l’exposició i l’explicació del nostre guia, però al final van estar bastant atents. Aprofitant que feia molt bon dia, vam sortir a dinar fora al jardí que hi ha, van jugar, xerrar i prendre el sol. Per acabar, van fer el taller sobre els aliments i el que contaminen, la veritat és que van estar bastant participatius i receptius.

I fins aquí el primer cap de setmana del segon trimestre d’esplai, com heu pogut llegir no hem parat. Ara durant la setmana toca descansar i agafar energia pel següent!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio