Hola, famílies!

Avui sí ha sortit el sol i feia molta calor, però els nostres infants amb tota l’energia que venen no poden parar mai! No deixen de moure’s i fer tot tipus d’esports… i això ens encanta! Hem fet moltes coses, les voleu saber????

Aquest dijous no hem anat al camp de futbol 1r de maig, els prebenjamins i benjamins han fet uns jocs per escalfar. El alevins han fet un dels jocs més exitosos del casal, el «Pitxi»! Com gaudeixen amb aquest joc! Els infantils han fet el bote bote on s’ho han passat de meravella.

Els benjamins han fet una competició de handbol, futbol i bàsquet amb un format diferent semblant a la kings league. Els més petits han fet rugbi, però sense placatges perquè no es fessin mal.

Després han vingut a recollir els infants, i els que es quedaven a menjar han anat al Palau. Avui per dinar tocava fideuà i rap amb amanida, de postre pera. Una vegada han acabat han aprofitat l’estona i alguns s’intercavien cromos i altres feien competició de penaltis.

Ens veiem, famílies! Fins demà!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio