Taller de Masterchef

Hola, famílies!
 
Aquest dissabte passat vam fer les activitats de l’Esplai a l’Escola Marinada. Concretament vam fer dos tallers. El primer, de polseres i penjolls, on els nostres nens i nenes van fer moltes i amb tots els models i tamanys possibles.
Seguidament, la segona activitat que vam realitzar va ser un taller de masterchef, unes broquetes de fruita amb xocolata i toppings… com era d’esperar estaven delicioses. A més, com era un dia molt calorós, per refrescar-nos ens va anar genial.
 
Primer vam tallar els ingredients a trossos petits, maduixes i plàtans, després  en un plat a part vam preparar la xocolata desfeta i tots aquells que van voler van rebanyar les broquetes amb la xocolata, altres van decorar només amb toppings.
 
En resum, va ser una tarda molt productiva, on vam poder demostrar les nostres capacitats creatives i culinàries,. Tot i així, haurem de practicar més per presentar-nos a Masterchef Junior. La  setmana vinent, vindrem amb més noticies!
 
——————————————————————————————————————————
¡Hola, familias!

El pasado sábado hicimos las actividades del Esplai en la Escola Marinada. Concretamente hicimos dos talleres. El primero de, pulseras y colgantes, donde nuestros niños y niñas hicieron muchas y con todos los modelos y tamaños posibles.
Seguidamente, la segunda actividad que realizamos fue un taller de masterchef, unas brochetas de fruta con chocolate y toppings que, como era de esperar, estaban deliciosas. Además, como era un día muy caluroso, para refrescarnos nos fue genial.
 
Primero cortamos los ingredientes a trozos pequeños, fresas y plátanos, después en un plato aparte preparamos el chocolate deshecho y todos aquellos que quisieron rebañar las brochetas con el chocolate, otros decoraron solo con toppings.

En resumen, fue una tarde muy productiva, donde pudimos demostrar nuestras capacidades creativas y culinarias. Aún así, tendremos que practicar más para presentarse a Masterchef Junior. La próxima semana, vendremos con más noticias!
 

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio